Gala “Drag de Iași” a fost un eveniment filantropic organizat de Fundația Comunitară Iași în data de 16 februarie 2012. Ne-am întâlnit cu scopul de a susține performanța prin Fondul de burse adresat tinerilor cu aptitudini înalte, fond lansat în colaborare cu ROTALENT, cărora le mulțumim pentru colaborarea eficientă și profesionistă.

Rezultatul serii: 7700 lei strânși prin licitația clasică a lucrurilor de "necumpărat", 6021 lei strânși în angajamente de plată datorită licitației inedite “all pay auction” și o licitație on-line care va fi relansată la o dată ulterioară. Felicitări celor care au câștigat și mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în licitație!

Evenimentul a exemplificat modul de funcționare al Fundației Comunitare Iași: ne-am adunat actori importanți din comunitate și, fiecare, am contribuit la o seară specială, pentru o cauză care merită susținută. Astfel, ținem să transmitem o serie de mulțumiri:

 • Ofertanților licitației, care au răspuns pozitiv inițiativei noastre de a licita lucruri de “necumpărat”: Maestrul bucătar Gigi Fedeleș, Ana Maria Trandafir, Toyota Iași, doamna Beatrice Rancea, Crama Olteanu - Gramma, Domnul Primar Gheorghe Nichita și Fundația “Alături de Voi” România prin unitatea Util Deco.
 • Mulțumim pentru conceptul vizual, Idegrafo și mulțumim Asociației pentru Relații Comunitare pentru că ne sprijină cu tot ce e posibil și muncesc atât de mult și de frumos ca implicarea în comunitate să crească la nivel național.
 • Hotel Select pentru asigurarea cadrului ideal în care să aibă loc această gală, alături de furnizorii Cramele Recas, Cotnari și Crama Olteanu.
 • Artiștilor, Roxana Antochi și Irina Pascal, celor care ne-au sprijinit în imortalizarea evenimentului, Victor Stoian (fotograf independent) și Marius Țintă (Target Media), care ne-a ajutat cu înregistrarea video.
 • Teatrului Studențesc Ludic, pentru momentul artistic pregătit pentru invitații Galei
  • Un plus de susținere l-am găsit în PIM și Gravat.ro, precum și în Indecent Media, Inovart și Gabriela Doboș (Pro Image). Nu putem să nu mulțumim echipei de organizare formată din voluntari, moderatorului serii și tuturor celor care ne-au transmis o vorbă bună sau ne-au oferit critici constructive.

   Fundația Comunitară Iași își ia angajamentul să vă țină la curent cu modalitatea de administrare a Fondului de burse și a impactului pe care îl va produce.


   Cu drag de Iași,

   Fundația Comunitară Iași
   Pozele din cadrul evenimentului le puteți găsi aici.