Fundația Comunitară Iași a pregătit o provocare pentru tine: organizăm o licitație on-line în care punem la dispoziție 3 lucruri speciale:

”Iașul, Metropola Moldovei” - album ediție limitată

Deși trăim într-o eră a digitalului, trebuie să recunoaștem că fotografiile clasice continuă să aibă o însemnătate tot mai mare. Privindu-le, simți că retrăiești clipa surprinsă după ce am apasat butonul de la aparat. Pentru o experiență care nu se poate povesti și un album foto de mai mare dragul, vă anunțăm că punem la bătaie colecția de fotografii ”Iasi - Metropola Moldovei”, semnată de editura Junimea. Realizat în ediție limitată, albumul este oferit de către Primaria Iași doar primarilor din străinătate și delegațiilor care ne trec pragul. Îti va surprinde privirea și îți va trezi întrebări despre orașul în care trăiești, care de care mai fascinante.

Preț pornire licitație: 50 lei

Ofertant: Primăria Iași

Un rol de figurant într-un spectacol al Operei Naționale Române Iași

Despre spectacolele de la Opera Naţională Română din Iaşi se aud numai lucruri de bine. De la decorul care te fascinează şi până la atmosfera care îţi taie respiraţia, spaţiul devine un glob de sticlă, din care te simţi privilegiat că faci parte. O astfel de experienţă este trăită indirect de orice spectator din sală, dar ce se întâmplă când ai cortina în spate? Ai oportunitatea să fii părtaş la această poveste, într-un spectacol al Operei, astfel încât să trăieşti pe propria piele emoţiile de a fi pe scenă şi de a privi publicul în deplina lui frumuseţe.

Preț pornire licitație: 100 lei

Ofertant: Opera Națională Iași

O bijuterie handmade unicat http://www.nouvellebyluciana.ro/

Bijuteriile Nouvellebyluciana ies din piesajul clasic al bijuteriilor handmade. Luciana Uglea are un site de prezentare care îi reflectă atât de bine personalitatea, încât fotografiile vorbesc de la sine. Fiecărui produs i se acordă atenția cuvenită, astfel încât privitorul să aibă senzația că asistă la un adevărat spectacol vizual, de la care nu vrea să lipsească pentru nimic în lume. Atmosfera plăcută se datorează bijuteriilor pe care Luciana le realizează cu drag și răbdare, fiecare dintre ele reprezentând un unicat. Unic este și setul de colier și cercei Camee Collection, realizat din perle Mallorca, cristale fațetate gri închis și camee gri închis.

Preț pornire licitație: 60 lei

Ofertant: Nouvellebyluciana

Regulament licitație on-line:


  • Fiecare produs va fi prezentat participanților de către moderatorul licitației on-line, care va începe licitaţia de la preţul de pornire menţionat;
  • După prezentarea produsului, persoanele participante vor tasta în "comment" prețul oferit. Moderatorul va interveni pentru a face "strigarea" on-line când va crede necesar si va reaminti prețul curent la care a ajuns licitația, după care va relua licitația și va introduce suma următoare.
  • Persoana care va licita suma cea mai mare va fi desemnată câştigătoare;
  • Licitaţia se va încheia atunci când după trei "strigări" on-line consecutive nu se mai primeşte nici o ofertă la produsul licitat;
  • Persoana câştigătoare va completa angajamentul de plată on-line al Fundatiei Comunitare pe care va bifa produsul licitat şi va menţiona suma cu care a adjudecat produsul;
  • Fiecare invitat poate să liciteze şi să cîştige unul sau mai multe dintre produsele licitate. Pentru acesta va completa un singur angajament de plată pe care va bifa mai multe produse, după care va completa sumele oferite, sume care vor fi ulterior însumate. Astfel, nu va fi necesar să completeze un angajament de plată pentru fiecare produs licitat şi câştigat;
  • La final, câştigătorul va primi un voucher electronic, iar organizatorii vor stabili detaliile privind intrarea în posesie a produsului pentru fiecare caz în parte.
  • Plata conformă cu angajamentul de plată completat se poate face în numerar la sediul fundaţiei, prin credit direct sau prin depunere la bancă, respectiv prin ordin de plată.


Sumele strânse în cadrul licitaţiei on-line vor fi administrate de Fundaţia Comunitară Iaşi şi vor fi destinate susţinerii performanţei tinerilor cu aptitudini înalte. Fundaţia îşi rezervă dreptul de a reţine 10% din aceste fonduri pentru acoperirea costurilor de administrare a Fundaţiei şi gestionare a fondului.