Fii parte din povestea lor de succes!
Organizație: StreetAware
Obiectiv (RON): 15.000
Fii parte din povestea lor de succes!
StreetAware
Despre proiect

Te invităm să te alături campaniei noastre de strângere de fonduri pentru a sprijini copiii de la sate să promoveze examenele școlare, prin realizarea unor programe de gestionare a emoțiilor.

Pentru copiii care se confruntă cu dificultăți materiale și emoționale, examenele școlare pot deveni adevărate provocări. În România cea mai mare rată a abandonului școlar are loc între ciclurile educaționale. Dar, împreună putem face o schimbare reală în viețile lor. Scopul nostru este de a oferi acestor copii instrumentele și sprijinul de care au nevoie pentru a-și depăși anxietatea și a atinge succesul în școală.

Fiecare donație va contribui la asigurarea accesului acestor copii la programele noastre de gestionare a emoțiilor, unde vor învăța să-și stăpânească fricile și să-și maximizeze potențialul școlar. Cu ajutorul tău, putem oferi acestor copii șansa unui viitor mai luminos.

Împreună putem face o schimbare reală în viețile lor și să-i ajutăm să-și îndeplinească visurile!

Mulțumim pentru sprijinul vostru!

Beneficiarii proiectului: 300 elevi din medii defavorizate.

Suma necesară: 15.000 lei

Susține-l și tu!
0 RON of 15.000 RON raised
RON
Despre tine

You will be taken away to euplatesc to complete the donation!

Total donație 100 RON

Alte proiecte
Înscrie un proiect
Din Drag de Iași, din drag de orașul în care studiem, locuim, lucrăm și creștem am construit această platfomă care să faciliteze procesul de strângere de fonduri pentru organizațiile non-profit din oraș care, cu gândul la comunitate, își doresc să implementeze proiecte cu impact în viața cetățenilor.