Pătuțuri esențiale
Organizație: Asociația Save our Paws
Obiectiv (RON): 15.000
Pătuțuri esențiale
Asociația Save our Paws
Despre proiect

Asociația noastră se dedică salvării și îngrijirii cățeilor și pisicilor abandonate. Pentru a asigura bunăstarea lor și a le oferi un mediu sănătos și confortabil, avem NEVOIE URGENTĂ de pătuțuri speciale.

Aceste pătuțuri nu sunt doar locuri de odihnă; ele sunt esențiale pentru sănătatea și confortul patrupedelor noastre. Pătuțurile pe care dorim să le achiziționăm sunt proiectate pentru a fi ușor de igienizat, prevenind astfel răspândirea bolilor și asigurând un mediu curat. De asemenea, sunt fabricate din materiale care mențin căldura, astfel încât cățeii noștri să nu fie nevoiți să stea pe suprafețe reci, lucru deosebit de important mai ales în sezonul rece.

Fiecare contribuție, oricât de mică, ne aduce mai aproape de obiectivul nostru de a oferi acestor suflete nevinovate un loc sigur și confortabil unde să se odihnească și să se refacă. Cu sprijinul vostru, putem transforma viața acestor căței și le putem oferi șansa la un viitor mai bun.

Ajută-ne să le oferim un pat călduros și sigur! Donează acum și devino parte din povestea noastră de salvare și iubire pentru aceste suflete greu încercate.

Codițele vă mulțumesc pentru generozitatea și susținerea voastră!

Beneficiari proiect: cățeii abandonați salvați de către Save our Paws.

Susține-l și tu!

1.315 RON of 15.000 RON raised
RON
Despre tine

You will be taken away to euplatesc to complete the donation!

Total donație 100 RON

=

Alte proiecte
Înscrie un proiect
Din Drag de Iași, din drag de orașul în care studiem, locuim, lucrăm și creștem am construit această platfomă care să faciliteze procesul de strângere de fonduri pentru organizațiile non-profit din oraș care, cu gândul la comunitate, își doresc să implementeze proiecte cu impact în viața cetățenilor.