Salvează suflețelele primăverii!
Organizație: Asociația Save our Paws
Obiectiv (RON): 5000
Salvează suflețelele primăverii!
Asociația Save our Paws
Despre proiect

Cu venirea primăverii, inimile noastre se încarcă cu speranță și bucurie pentru începuturile proaspete și căldura soarelui.Cu toate acestea, primăvara aduce și o realitate amară, în care suntem martorii unei tragedii care se repetă neîncetat. În acest anotimp al renașterii, străzile sunt inundate de o explozie de viață nevinovată – pui de câini și pisici abandonați. Acește mici suflete, lăsate în voia sorții, se confruntă cu primejdii imense și cu o lipsă de iubire și îngrijire de nedescris. Chemarea noastră este să le întindem o mână de ajutor când au cea mai mare nevoie.

Proiectul nostru se naște dintr-o pasiune profundă și din dorința aprinsă de a salva, îngriji și aduce o rază de speranță în viețile acestor suflete vulnerabile.

Fiecare pui prins în vâltoarea străzii găsește la noi un refugiu sigur și cald, unde să se simtă în siguranță și iubit.

Îngrijirea medicală de urgență este esențială pentru puii aflați într-o stare critică de sănătate. Fiecare micuț primește tratamentul și atenția necesară pentru a depăși momentele dificile și a-și recăpăta sănătatea și vitalitatea.

Fiecare pui este vaccinat complet, deparazitat și toaletat.

Fiecare pui merită să simtă că stomacelul lui este plin. Astfel, le asigurăm hrana adecvată și condițiile optime de igienă pentru a se dezvolta într-un mediu sănătos și stimulativ.

Socializarea și pregătirea puiilor pentru adopție reprezintă o parte esențială a misiunii noastre. Vrem ca fiecare micuț să fie pregătit să își găsească căminul iubitor și să formeze legături puternice și de durată cu familia sa adoptivă.

Promovarea adoptării responsabile este un obiectiv crucial al proiectului nostru.Dorim să găsim familii iubitoare și dedicate pentru fiecare pui salvat, pentru a le oferi șansa unei vieți pline de dragoste și fericire.

În inima proiectului nostru, nu putem să uităm și de mămicile aceștor pui abandonați. Ele sunt eroinele tăcute ale acestei tragedii, îndurând greutăți și sacrificii pentru a-și hrăni și proteja micuții în ciuda propriilor nevoi și vulnerabilități. Mămicile abandonate au nevoie de îngrijire și susținere la fel de mult ca și puii lor. Le oferim un adăpost sigur și îngrijire medicală mămicilor pentru a le ajuta să se recupereze iar ulterior asiguram sterlizarea lor. Mămicile abandonate merită să nu se simtă singure și neglijate în lupta lor pentru supraviețuire și suntem hotărâți să fim acolo pentru ele, oferindu-le sprijinul și îngrijirea de care au atât de multă nevoie precum și promisiunea unui cămin unde vor fi iubite și protejate.

În lumina acestei realități copleșitoare, vă rugăm să vă alăturați nouă în lupta pentru salvarea lor.

Fiecare contribuție, oricât de mică, poate face o diferență enormă în viețile acestor mici suflete nevinovate.

Avem deja un numar foarte mare de puiuți și primim zeci de mesaje/telefoane zilnic.

În limita spațiului noi preluăm și ajutam cât de mult putem dar avem nevoie de voi!

Haideți să unim forțele și să le oferim acestor pui un viitor plin de speranță și iubire.

Susține-l și tu!

1.060 RON of 5.000 RON raised
RON
Despre tine

You will be taken away to euplatesc to complete the donation!

Total donație 100 RON

=

Alte proiecte
Înscrie un proiect
Din Drag de Iași, din drag de orașul în care studiem, locuim, lucrăm și creștem am construit această platfomă care să faciliteze procesul de strângere de fonduri pentru organizațiile non-profit din oraș care, cu gândul la comunitate, își doresc să implementeze proiecte cu impact în viața cetățenilor.