Asociația Grupul Zâmbetul Nostru
Asociația Grupul Zâmbetul Nostru

Asociația Grupul Zâmbetul Nostru este o organizație non-guvernamentală din Iași, care își propune să exercite o influență benefică asupra copiilor și tinerilor din societatea contemporană, să prevină, să amelioreze fenomene care le afectează calitatea vieții și să combată factorii de risc, în vederea diminuării numărului de copii și tineri aflați în pericol sau în situații de marginalizare și/sau excludere socială.

Misiune. Asociația își propune ca scop să exercite o influență asupra copiilor și tinerilor din societatea contemporană, să prevină, să amelioreze fenomene care afectează calitatea vieții copiilor și tinerilor și să combată factorii de risc, în vederea diminuării numărului de copii și tineri aflați în pericol sau situații de marginalizare și/sau excludere socială și să ofere o viziune modernă despre viață și societate, să sprijine societatea contemporană, oferind un cadru civilizat, organizat de educație.

Viziunea noastra este ca tinerii si copiii nevoiasi si din centrele de plasamanet sa aiba o sansa la o  cariera corespunzatoare potentialului lor.

Acum lucrăm la crearea unui centru multifuncțional de tip familial pentru tinerii cu vârste peste 18 ani, care părăsesc sistemul de protecția copilului din județul Iasi. Aceștia vor beneficia de cazare, masă, consiliere în vederea integrării pe piața muncii și formarea unor deprinderi care să îi ajute în parcursul lor către o viață independentă.

 

 

Alte organizații