Asociația Save our Paws
Asociația Save our Paws

Suntem o organizație non-profit, non-guvernamentală din Iași, ce are drept scop salvarea și protecția animalelor de pe străzi și din adăposturi.

Tratăm cu bunătate și totala dăruire orice animăluț care ajunge in grija noastra. Știm cât de important este sprijinul pe care îl dăm fiecărui suflet care își pune viața în mâinile noastre.

Activitatea noastră este condusă de principii solide care ne ajută să continuăm zi de zi, uneori împotriva șanselor, să oferim o lume mai bună acestor sufletele neajutorate si nevinovate.

Ne punem în slujba celor mai înalte standarde de onestitate și sacrificiu personal, acționând întotdeauna pentru interesul superior al necuvântătoarelor. Pretindem de la noi înșine grade înalte de performanță, asfel încât tot ceea ce facem pentru necuvântătoare să fie la nivelele cele mai bune de profesionalism, igienă și grijă.

Ne asumăm întreaga răspundere pentru utilizarea eficientă a resurselor, astfel încât rezultatele să fie măsurabile, precum și responsabilitatea față de susținători, parteneri și, înainte de toate, față de animalele fără stăpân.

 

Alte organizații