Asociația Fundația pentru Copii Ronald McDonald
Asociația Fundația pentru Copii Ronald McDonald

Povestea Fundației pentru Copii Ronald McDonald din România a început acum 25 de ani, în anul 1998, de la un vis – să luptăm pentru Binele copiilor din țara noastră. Fundația a dezvoltat proiecte și a investit în comunități locale, preponderent în domeniile sănătății și educației și a devenit, în scurt timp un aliat atât al copiilor bolnavi, cât și al părinților acestora, oferind un sprijin real și extrem de necesar, dar și complementar celui oferit prin sistemele publice de asistență.

Misiunea noastră este de a crea, găsi și susține programe care îmbunătățesc direct sănătatea și bunăstarea copiilor și a familiilor acestora. Lucrăm îndeaproape cu spitalele pediatrice partenere pentru a sprijini îngrijirea centrată pe familie, oferind familiilor un loc unde să stea, la câțiva pași de patul de spital al copilului.

Viziunea: ne dorim ca împreună să construim o lume în care toți copiii au acces la îngrijirile medicale de care au nevoie, iar familiile acestora să fie sprijinite și implicate activ în îngrijirea micilor pacienți.

 

 

 

Alte organizații