Fondul de Burse S13
Organizație: Fundația Comunitară Iași
Obiectiv (RON): 25.000
Fondul de Burse S13
Fundația Comunitară Iași
Despre proiect

De 12 ediții suntem privilegiați să vedem cum elevii din Iași cu rezultate școlare bune și cu provocări prea mari pentru vârsta lor au încredere că și dorințele lor se vor împlini.

Peste 800 de #burseFCI au făcut diferența între a participa la un concurs școlar sau nu, între a avea o pereche de ghete noi și călduroase sau nu, între a primi sprijin emoțional în perioade grele sau nu.

Toate aceste burse au fost acordate de ieșeni care cred în puterea educației și cred că orice copil are dreptul la condiții optime pentru a studia și performa.

Dacă te numeri printre ieșenii care vor să dea un vot de încredere #bursierilorFCI, copii extraordinari, empatici și curajoși, donează pentru Fondul de Burse FCI.

Proiect pus în mișcare de Festivalul Sporturilor Iași.

Înscrie-te la Festivalul Sporturilor Iași, folosind codul FCI-FSI10, pe site-ul evenimentului – www.festivalulsporturilor.ro – și donează automat 20% din contribuția de participare în susținerea acestei cauze.

Mulțumim!

Susține-l și tu!
1.160 RON of 25.000 RON raised
RON
Despre tine

You will be taken away to euplatesc to complete the donation!

Total donație 100 RON

Alte proiecte
Înscrie un proiect
Din Drag de Iași, din drag de orașul în care studiem, locuim, lucrăm și creștem am construit această platfomă care să faciliteze procesul de strângere de fonduri pentru organizațiile non-profit din oraș care, cu gândul la comunitate, își doresc să implementeze proiecte cu impact în viața cetățenilor.