Științescu
Organizație: Fundația Comunitară Iași
Obiectiv (RON): 5.000
Științescu
Fundația Comunitară Iași
Despre proiect

Povestea lui Științescu a început în anul 2015, când peste 2.500 de tineri ieșeni s-au imbarcat intr-o aventura prin universul știintelor. Îi aștepta o mulțime de experimente, de jocuri si de roboti. Noi, echipa lui Științescu, am fost coplesiti! La editia pilot au fost înscrise 35 de proiecte in concurs, iar la ediția din 2016, am fost uimiti de 59 de candidaturi la Primul Ordin al lui Științescu. Elevi, studenti, profesori, masteranzi, doctoranzi, ONG-isti, muzeografi, bibliotecari si inventatori, oameni pasionati din judetul nostru, cu totii s-au mobilizat sa invioreze stiintele si sa captiveze adolescentii. S-au apropiat de natura, au descoperit cultura hack autentica si au trait nenumarate momente „evrika!”. Nu au mai vazut în astronomie, biologie, chimie, matematica, fizica, informatica si tehnologie doar simple formule, cifre si teorii.

Din 2015, de când s-a declanșat revoluția lentă a educației creative in științe si pana acum, alți peste 20.000 de tineri ieșeni au fost expuși la spectacolul organic al entuziasmului pentru inovație in educație!

Dacă în 2015 Științescu a tatonat Iașul, în 2024 ne dorim să mobilizam si mai multi ieseni valorosi in constituirea Fondului Stiintescu Stim ca iesenii talentati si pregatiti au nevoie de-o provocare pe masura abilitatilor lor.

Susține-l și tu!
25 RON of 30.000 RON raised
RON
Despre tine

You will be taken away to euplatesc to complete the donation!

Total donație 100 RON

Alte proiecte
Înscrie un proiect
Din Drag de Iași, din drag de orașul în care studiem, locuim, lucrăm și creștem am construit această platfomă care să faciliteze procesul de strângere de fonduri pentru organizațiile non-profit din oraș care, cu gândul la comunitate, își doresc să implementeze proiecte cu impact în viața cetățenilor.